5/8

Bij Belfius geloven we rotsvast in het potentieel van de 11 miljoen talenten die dit land rijk is. Door onze passie voor uw talent engageren we ons dagelijks in de realisatie van uw ideeën, diensten, technologieën en producten die de Belgische markt versterken en extra jobs creëren. De spaargelden die u ons toevertrouwt, herinvesteren we hier maximaal in kredieten aan Belgische particulieren, ondernemingen en de publieke en sociale sector. Onze missie en onze passie? De motor zijn én blijven van de Belgische economie. We werken hand in hand samen met bedrijven en publieke overheden om verder te bouwen aan een ‘Smart Belgium’,een duurzame samenleving voor morgen. We voelen een diepe verbondenheid met dit land. Belfius keert hier zijn winsten uit, betaalt hier belastingen en draagt ook bij aan de groei van Belgische bedrijven en publieke instellingen. Zo helpt u ziekenhuizen, sportcentra, scholen en wegen vernieuwen. En bouwen we samen aan een betere samenleving. Dankzij uw vertrouwen, uw dynamisme en de expertise en passie van onze medewerkers, creëren we samen nieuwe kansen in dit land.

Als 100% Belgische bank-verzekeraar houden we bij onze beslissingen rekening met wat goed is voor u, onze samenleving en de economie. Elke activiteit wordt hier in België aangestuurd. Met een directe terugstroom naar de Belgische economie.

Een gezond Belfius is ook gezond voor u. Dankzij het groeiende vertrouwen van u en al onze klanten kunnen we ook voor de eerste jaarhelft van 2018 opnieuw mooie cijfers voorleggen, wat ons een voorsprong op de toekomst geeft.

Wie u ook bent, we bieden u een service op maat van u en uw behoeften. Van openbare instelling tot particulier, van grote of kleine onderneming tot Private Banking- of Wealth Management-klant, u kan altijd rekenen op een specialist, via elk mogelijk kanaal.

100% gaan voor uw tevredenheid is ons engagement aan u, onze klanten en de hele samenleving. Die ambitie zit diep geworteld in onze genen en in die van elk van onze medewerkers. Vol energie om elke dag beter te doen. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten die dit land rijk is. Ook in uw talent. Daarom staan we klaar om uw projecten te steunen. Of u nu studeert, een zaak wil starten, uw droomhuis wil realiseren of plannen hebt met uw vereniging. We helpen u verder op de manier die u verkiest. Via gebruiksvriendelijke digitale toepassingen én lokale kantoren waar gemotiveerde medewerkers u de gepaste antwoorden geven. Uw tevredenheid inspireert ons om hier het verschil te maken voor u, samen met u.

U ziet het niet altijd, maar er zit meer Belfius in uw leven dan u denkt. In zorgcentra, brandweerkazernes of windmolens. In start-ups, scholen en de wegen rondom u. Met kredieten, slimme producten en doordacht advies investeren we mee in projecten waar iedereen beter van wordt.

Ook al levert onze maatschappij vandaag enorme inspanningen, toch krijgt niet iedereen gelijke kansen. En net voor die mensen zetten Belfius en zijn medewerkers zich in. Met vrijwilligerswerk, met initiatieven voor talrijke goede doelen en steun voor allerhande sociale projecten. Kortom, een bank-verzekeraar met een hart. Zo'n 9.000 harten zelfs.

Vandaag al bouwen aan een meer duurzame en 'slimme' samenleving die we met fierheid, vertrouwen en een gerust hart aan onze kinderen en kleinkinderen kunnen overdragen. Daar gaan we voor. Samen met u.

Waar u bent, daar zijn wij ook.

De wereld verandert razendsnel. U blijft niet achter, dus wij ook niet. Zo zijn we steeds waar u ons nodig hebt. Met een dienstverlening die perfect is afgestemd op elk kanaal: mobile, internet, telefoon, kantoor… Vragen stellen via videochat, via Twitter of een vriend terugbetalen via uw smartphone, dat is geen toekomstmuziek. Dat hoort gewoon bij onze nieuwe bankcultuur. Net zoals het maken van een afspraak met uw financieel adviseur via onze apps. Uw financieel adviseur, uw vaste waarde.

497.000

commerciële gesprekken

661

kantoren

met meer dan 2.000 specialisten

6.020

followers lezen onze tweets.

64.686

fans volgen onze updates.

17.315

followers horen bedrijfsnieuws als eerste.

217 miljoen

digitale interacties

195 miljoen

interacties via mobiele apparaten

2.000

Meer dan 2.000 relatiebeheerders en specialisten die in uw agentschap, bij u thuis of op kantoor tot uw dienst zijn.

Bankieren waar, wanneer en hoe u wilt.

Zorgen dat u altijd en overal vlot kan bankieren, dat is onze uitdaging. We zijn dan ook erg trots op de uitmuntende cijfers voor onze apps. Die we continu aanpassen aan uw behoeften om het u makkelijker te maken. Zo kan u bv. al uw overschrijvingen doen met Siri, contactloos betalen, zonder aanmelden mobiel betalen en geld ontvangen en hebt u steeds zicht op de aankoop- en verkooporders van uw beleggingen.

Topscores

4,6/5 op Google Play

4,6/5 in de App store

De Belfius Mobile app, de beste Belgische bankapp volgens Le Soir

1,150 miljoen actieve mobiele gebruikers

Bekijk de video's en ontdek tal van innovaties die uw leven makkelijker maken, waar u ook bent.

 

1,150 miljoen

mobiele gebruikers

195 miljoen

interacties

Ontdek ook

ons engagement.

Ontdek ook

wat wij voor de samenleving doen.