1/8

Bij Belfius geloven we rotsvast in het potentieel van de 11 miljoen talenten die dit land rijk is. Door onze passie voor uw talent engageren we ons dagelijks in de realisatie van uw ideeën, diensten, technologieën en producten die de Belgische markt versterken en extra jobs creëren. De spaargelden die u ons toevertrouwt, herinvesteren we hier maximaal in kredieten aan Belgische particulieren, ondernemingen en de publieke en sociale sector. Onze missie en onze passie? De motor zijn én blijven van de Belgische economie. We werken hand in hand samen met bedrijven en publieke overheden om verder te bouwen aan een ‘Smart Belgium’,een duurzame samenleving voor morgen. We voelen een diepe verbondenheid met dit land. Belfius keert hier zijn winsten uit, betaalt hier belastingen en draagt ook bij aan de groei van Belgische bedrijven en publieke instellingen. Zo helpt u ziekenhuizen, sportcentra, scholen en wegen vernieuwen. En bouwen we samen aan een betere samenleving. Dankzij uw vertrouwen, uw dynamisme en de expertise en passie van onze medewerkers, creëren we samen nieuwe kansen in dit land.

Als 100% Belgische bank-verzekeraar houden we bij onze beslissingen rekening met wat goed is voor u, onze samenleving en de economie. Elke activiteit wordt hier in België aangestuurd. Met een directe terugstroom naar de Belgische economie.

Een gezond Belfius is ook gezond voor u. Dankzij het groeiende vertrouwen van u en al onze klanten kunnen we ook voor de eerste jaarhelft van 2018 opnieuw mooie cijfers voorleggen, wat ons een voorsprong op de toekomst geeft.

Wie u ook bent, we bieden u een service op maat van u en uw behoeften. Van openbare instelling tot particulier, van grote of kleine onderneming tot Private Banking- of Wealth Management-klant, u kan altijd rekenen op een specialist, via elk mogelijk kanaal.

100% gaan voor uw tevredenheid is ons engagement aan u, onze klanten en de hele samenleving. Die ambitie zit diep geworteld in onze genen en in die van elk van onze medewerkers. Vol energie om elke dag beter te doen. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten die dit land rijk is. Ook in uw talent. Daarom staan we klaar om uw projecten te steunen. Of u nu studeert, een zaak wil starten, uw droomhuis wil realiseren of plannen hebt met uw vereniging. We helpen u verder op de manier die u verkiest. Via gebruiksvriendelijke digitale toepassingen én lokale kantoren waar gemotiveerde medewerkers u de gepaste antwoorden geven. Uw tevredenheid inspireert ons om hier het verschil te maken voor u, samen met u.

U ziet het niet altijd, maar er zit meer Belfius in uw leven dan u denkt. In zorgcentra, brandweerkazernes of windmolens. In start-ups, scholen en de wegen rondom u. Met kredieten, slimme producten en doordacht advies investeren we mee in projecten waar iedereen beter van wordt.

Ook al levert onze maatschappij vandaag enorme inspanningen, toch krijgt niet iedereen gelijke kansen. En net voor die mensen zetten Belfius en zijn medewerkers zich in. Met vrijwilligerswerk, met initiatieven voor talrijke goede doelen en steun voor allerhande sociale projecten. Kortom, een bank-verzekeraar met een hart. Zo'n 9.000 harten zelfs.

Vandaag al bouwen aan een meer duurzame en 'slimme' samenleving die we met fierheid, vertrouwen en een gerust hart aan onze kinderen en kleinkinderen kunnen overdragen. Daar gaan we voor. Samen met u.

Een bank die dicht bij u staat, begrijpt u beter.

Al onze activiteiten worden van hieruit gestuurd.

Belfius neemt alle beslissingen hier, niet in Parijs of Amsterdam. Dat gaat sneller, want onze beslissingen steunen op grondige kennis van uw behoeften. Zo kunnen we verder kijken dan de cijfers. Onze focus, passie en wortels liggen immers in België. We zijn verankerd in het economische weefsel van onze klanten. We bouwen aan langetermijnrelaties waarbij we rekening houden met het groeipotentieel en de historiek van de klant. Iedereen bij Belfius zet zich hiervoor in: onze Corporate Bankers en directieleden die een persoonlijke relatie mee helpen opbouwen. Een innoverende manier om als bank en bedrijf nauw samen te werken.

Uw bank doet hier fantastische dingen met uw spaargeld.

Uw spaargeld en beleggingen helpen ondernemers te groeien via bedrijfskredieten. Meer zuurstof aan onze economie betekent ook meer jobs en werkgelegenheid. Onze kredieten aan lokale overheden zorgen voor het opzetten van nieuwe ziekenhuizen, scholen, fietspaden en sportcentra in uw buurt. En natuurlijk helpen we u ook graag uw woondromen te realiseren.

Ontdek ook

onze passie voor onze klanten.

Ontdek ook

onze mooie resultaten.